contactar  -  mapa web
 
Bemer Narasalus
Inici Agenda Contactar Fires Esport i Natura Alt Empordà Baix Empordà Cerdanya Garrotxa Gironès Pla de l'Estany Ripollès Selva

 
 

BEMER, PATROCINADOR DEL TRIANGLE GIRONÍ

Una bona circulació és la clau

La circulació sanguínia és el sistema de subministrament propi del cos humà. Subministra els nutrients i l'oxigen als teixits i òrgans del cos. Al mateix temps, els productes residuals es rebutgen i s'eliminen a través d'aquest mateix sistema.

El 75% d'aquest procediment es produeix en els vasos sanguinis més petits, els capil·lars, tot plegat en un flux de sang que es coneix com a microcirculació.

Científicament provat

Els dispositius Bemer milloren els moviments de bombament limitats dels vasos sanguinis petits i molt petits; això fa que aporti una millor distribució de la sang en funció de la demanda al llarg de la xarxa de vasos sanguinis més petits. Per aquest motiu, Bemer és una opció terapèutica òptima per a moltes malalties i sensacions de malestar.

El nou sistema de tractament de Bemer és el mètode de tractament físic més eficaç i investigat que, a dia d'avui, s'aplica en la medicina complementària i preventiva.

La nova senyal Bemer ha estat desenvolupada i adaptada als coneixements més actualitzats sobre el bioritme dels processos de regulació locals i primaris en relació amb la microcirculació (mètode de tractament físic). La microcirculació limitada o reduïda dels òrgans s'estimula ara millor que abans.

L'estructura i l'ordre específic temporal del senyal del camp electromagnètic amb una densitat de flux baixa, és fonamental per a l'estimulació eficaç del mecanisme de regulació de la microcirculació.

ÀREES D'APLICACIÓ
Bemer
 
TRACTAMENT

Tractament en cas de malaltia, suport de la resposta immunitària, activació del poder curatiu a través de l'estimulació de la microcirculació.

 
PROFILAXI

Efecte positiu sobre el benestar general, la salut i el descans nocturn. Tot això comporta una millor qualitat de vida.

 
AUGMENT DEL RENDIMENT

Suport del metabolisme per augmentar el rendiment, enfortir la capacitat de reacció, reduir el risc de lesions esportives i una regeneració més ràpida.

 

Bemer

BEMER NO VEN ON-LINE, tot i disposar d'un excel·lent i pràctic llibre d'instruccions.

Qualsevol equip o accessori BEMER es ven de forma personalitzada i amb suport i assessorament tècnic i, mèdic si és el cas, per tal que la persona i la pròpia família en faci un ús òptim i correcte, ja sigui per a la prevenció i/o recuperació de la salut, pel benestar diari i de relació en els àmbits escolars, laborals, familiars i personals o també, per la millora en les activitats esportives de competició o de lleure.

 

Cal fer èmfasi en que la teràpia de microcirculació BEMER, no és exclusiva per a persones que puguin tenir alguna malaltia aguda o crònica, és apropiada també, per a persones sanes de qualsevol edat i condició, que vulguin mantenir un millor estat de salut i benestar.

També, per aquelles persones que professionals o no, tinguin una activitat molt compromesa amb l'esport, ja sigui per a mantenir un estatus de salut ideal o per a competició esportiva.

Bemer disposa d'un línia de productes de veterinària on poden ésser tractades multituds de patologies i traumatismes en animals, principalment gossos, gats i cavalls.

 

LA TERÀPIA BEMER

+ Informació

Ens demani informació sense cap compromís. BEMER ofereix els seus productes estrictament de forma personalitzada, on la decisió és presa pel mateix client en base al convenciment propi de l'efectivitat d'aquesta innovadora teràpia.

Estadísticament de cada deu persones que proven la teràpia de microcirculació BEMER, nou adquireixen l'equip.

narasalut


La microcirculació és la base del benestar

BEMER no és un dispositiu que cura, en el sentit estricta de la paraula. El que fa és millorar la circulació limitada dels vasos sanguinis més petits, el capil·lars. Amb la seva acció, ajuda en els processos de autocuració i regeneració propis del cos. Per tant, el que cura és el propi cos a través dels múltiples mecanismes de que disposa, la teràpia BEMER ajuda espectacularment en aquest procés.

La circulació és el sistema de subministrament del cos humà, on el 75% d'aquest subministrament es desenvolupa en el vasos sanguinis més petits, mitjançant la microcirculació. Per tant, es d'extraordinària importància que el sistema vasomotor funcioni correctament.

Visita la web de:
Bemer

En cas de malaltia, BEMER és de gran ajuda

Les àrees d'aplicació són, el tractament en cas de malaltia, en la prevenció i millora del benestar i del descans nocturn, i en l'augment del rendiment escolar, laboral i esportiu. Alguns dels transtorns que ha estat demostrada la seva eficàcia són per exemple:

 • Artrosi
 • Hèrnia discal
 • Dolor d'esquena (zones cervical, dorsal i lumbar)
 • Diabetis i polineuropatia diabètica
 • Fatiga
 • Enfortiment del sistema immunitari
 • Malalties arterials perifèriques
 • Polineuropaties
 • Trencaments de lligaments
 • Fractures òssies
 • Distensions
 • Reuma
 • Trastorns del son
 • Estrès
 • Cicatrització de ferides
 • Refredats
 • ... i altres

ALGUNS DISPOSITIUS

Doble matalàs en el tractament corporal B.BODY PRO

Bemer Light Bemer Spot
B.LIGHT, el dispositiu monocromàtic per tractaments superficials de la pell
 
B.SPOT, el dispositiu per a tractaments en parts del cos (genolls, cervicals, espatlla, ...)

Bemer veterinaria Bemer veterinaria
BEMER disposa d'equips especialitzats per a veterinaria
 ACDG - Associació Cultural i Divulgativa Gironina - 2010©
Última actualització: novembre 2020 
 Inici - Agenda - Contactar - Salutació - Actes i Esdeveniments - Esport i Natura - Alt Empordà - Baix Empordà - Cerdanya - Garrotxa - Gironès - Pla de l'Estany - Ripollès - Selva - Enllaços - Webmap - Avís legal