contactar  -  mapa web
 
Bemer
Inici Agenda Contactar Fires Esport i Natura Alt Empordà Baix Empordà Cerdanya Garrotxa Gironès Pla de l'Estany Ripollès Selva

DONACIONS

L'Associació Cultural i Divulgativa Gironina és una entitat sense ànim de lucre, essent el seu objectiu el donar a conèixer l'amplia, rica i afavorida geografia comarcal gironina. Un territori d'una gran diversitat de paisatges i entorns naturals, que conviuen amb pobles i racons mil·lenaris, conjuntament amb arquitectures i edificacions deixades a través de segles pel pas de la gent que han trepitjar aquesta terra.

Es obvi concebre el cost que representa poder donar aquesta informació a través un portal-web, per tal de brindar aquesta informació a residents i potencials visitants. Per tant, l'únic ajut per tal de suportar les despeses derivades, és a través de les donacions i publicitat.

 

PATROCINI DEL TRIANGLE GIRONÍ

El Triangle Gironí està patrocinat per l'empresa alemanya d'alta tecnologia mèdica en la microcirculació, en pro del benestar i la salut, cientificament demostrar en la recuperació i millora de vida en gran quantitat de malalties. També per a persones sanes per tal de millorar el seu dia a dia personal, familiar, professional o esportiu.

Bemer

ENTITAT PER A donacions

En cas de voler fer una aportació econòmica per tal d'ajudar en les despeses de manteniment del portal-web, no cal que prèviament es posi en contacte amb nosaltres, simplement pot fer la transferència, indicant sobre tot les dades de identificació, per tal de posar-nos en contacte amb la persona o entitat interessada, si és que això ho desitja.

BANC DE SABADELL: ES58.0081.0086.010002036015

 

DONACIONS O AJUTS PER PART D'AJUNTAMENTS O ALTRES ENTITATS OFICIALS

En molts de municipis gironins es porten a terme actes, celebracions, mercats, fires, trobades, mostres, aplecs o activitats diverses. Dels 219 municipis que hi ha a la demarcació gironina, no tots disposen dels recursos per tal de poder fer arribar la informació als interessants, de forma ràpida i que pugui ésser vista per molta gent.

L'Associació a través del portal "Triangle Gironí" dóna la oportunitat als municipis més petits i a tots en general, que vulguin difondre les seves activitats de forma permanent al llarg de l’any, només fent una donació d'ajut anual a partir de 80 €

D'aquesta manera, l'ajuntament podrà enviar tota la informació que cregui convenient pel que fa a les activitats i esdeveniments d'interès sobre tot de cara als visitants, que seran publicades a l’agenda, o fins i tot, en la pàgina inicial.

Si l'esdeveniment és d'interès, també podrà posar-se en l'apartat corresponent de la població, posant-ho com un simple recordatori o un reportatge en el mateix apartat.

IMPORTANT: La demarcació gironina té 219 municipis, i per manca lògicament de recursos, no tots estan publicats o són visibles, tot i que periòdicament se'n publiquen de nous o es complementen els existents, però si un Ajuntament col·laborador està interessat en publicar el seu municipi, se li donarà raonablement preferència.

 

 

 

DISSENY WEB

Disseny WebDisposar d'una pàgina web agradable i funcional, no tan sols és del tot necessari, sinó que s’ha convertit en una eina de prestigi imprescindible per a donar a conèixer qualsevol tipus d'organització, entitat o activitat.

Per entitats no lucratives en pocs recursos, l'ACDG subvenciona totalment el disseny del web, sortint gratuïta. Les webs comercials, també es poden realitzar, previ coneixement del projecte i amb pressupost d'execució com activitat econòmica diferenciada de l'associació.

 

 

CONTACTAR

Podeu contactar amb nosaltres a través de diferents medis:

   
Associació Cultural i Divulgativa Gironina
Vorater, 24 2-1
17481 - Sant Julià de Ramis
  +34 608.993.365
   

info@acdg.cat
info@trianglegironi.cat

  Twitter
Facebook
   
Contacte personal
(amb citació prèvia)
     

 

AVÍS LEGAL

• Aspectes general i objectius de l'associació

L’Associació Cultural i Divulgativa Gironina (ACDG), és una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitat la divulgació d'aspectes culturals i informatius de les comarques de Girona.

• Registre Oficial a la Generalitat de Catalunya

Ens Administratiu: Generalitat de Catalunya

Serveis: Departament de Justicia

Data registral: 21/10/2010

Número d'inscripció: 43.572

Data de resolució: 2/11/2010

Registre: Secció 1ª del registre dels SSTT de Girona

• Registre a l'Agència Tributària

L'ACDG fou declarada entitat sense ànim de lucre i exempta del cobrament i liquidació del impost del valor afegit (IVA) segons resolució de l'Agència Tributària del Ministeri d'Hisenda i en base a les dades següents:

Número de Identificació Fiscal: G-55085575

Codificació registral: C024BE8502269B11

Data de Registre: 22/10/2010

 

ACTUALITZACIÓN DEL PORTAL-WEB

Aquest portal-web pràcticament és setmanalment o fins i tot, varies vegades per setmana, al disposar de més de 4.000 fitxers, les dates de revisió són especificada amb "mes" + "any", en cada apartat i població, excepte l'agenda que porta la data especificant el dia.

 ACDG - Associació Cultural i Divulgativa Gironina - 2010©
Última actualització: març 2016 
 Inici - Agenda - Contactar - Salutació - Actes i Esdeveniments - Esport i Natura - Alt Empordà - Baix Empordà - Cerdanya - Garrotxa - Gironès - Pla de l'Estany - Ripollès - Selva - Enllaços - Webmap - Webs ACDG - Avís legal