contactar  -  mapa web
 
Narasalus
Inici Agenda Contactar Fires Esport i Natura Alt Empordà Baix Empordà Cerdanya Garrotxa Gironès Pla de l'Estany Ripollès Selva
 
 

 

SALUTACIÓ

Benvinguts al portal-web TRIANGLE GIRONÍ, un portal propietat i gestionat per l'Associació Cultural i Divulgativa Gironina (ACDG). Una entitat sense afany de lucre i que no rep cap tipus d'ajut ni donació per portar a terme la seva feina, i que té com objectiu donar a conèixer diferents aspectes informatius, culturals o turístics de diferents poblacions, indrets, racons i llocs d’interès de les comarques gironines.

El nom de triangle ve donat perquè les comarques gironines formen una espècie de triangle rectangle, i així en el seus orígens aquest portal-web fou estructurat en tres parts: Costa Brava, Pirineu i Interior, agafant només els municipis limítrofes que vorejaven la Costa Brava, el Pirineu gironí i les comarques que limiten amb les barcelonines.

Aquesta estructura, a partir del novembre de 2014 va donar pas a una altra de més extensa i ambiciosa, la organització del portal-web en base a les vuit comarques que configuren el territori gironí. Per tant les comarques presents en el Triangle Gironí són:: Alt i Baix Empordà, Cerdanya, Garrotxa, Gironès, Pla de l'Estany, Ripollès i Selva, tot i que hi pot figurar informació d'altres comarques de Catalunya.

 

COL.LABORACIONS I ASPECTES EN ELS CONTINGUTS

Diverses persones col·laboren en la realització i continguts del Triangle Gironí, tanmateix, cal esmentar que no està restringida aquesta col·laboració a l’equip de l’associació, sinó que qualsevol altra persona o entitat que vulgui cooperar o enviar una informació puntual, escrita, gràfica o multimèdia en un apartat concret ho pot fer; aquesta serà ben rebuda, figurant en l’escrit l’autor o autors que hagin enviat aquesta informació.

Pel que fa a la informació fotogràfica del portal-web, la pràctica totalitat de les imatges són propietat de l’ACDG, i les que no ho són han estat autoritzades pels seus autors o en tot cas, sempre hi figura la procedència, fins hi tot amb enllaç actiu si aquest existeix, i si donat el cas, algú amb dret de imatge no vol que hi surti una fotografia concreta, tan punt es comuniqui, serà eliminada.

En cap cas, figura en les fotos del Triangle Gironí la desagradable sobreimpressió de noms o logos, donat que l’associació és partidària de la lliure utilització d’imatges.

Les imatges propietat de l’ACDG poden ésser captades en tota llibertat, però donat que aquestes són de poca càrrega i de petites dimensions, qualsevol persona o entitat sense afany de lucre, pot sol·licitar una còpia del fitxer o fitxers originals, que previ estudi del seu us, l’ACDG les pot cedir, demanant en tot cas, una simbòlica aportació o que consti la seva procedència o gentilesa de cessió.

Finalment, esperem que els diferents apartats del portal siguin d’interès del visitant, estant oberts a qualsevol suggeriment, petició de correcció, millora o ampliació de la informació.

Cal fer esment que el portal no està acabat i que hi manca molta informació que periòdicament es va incorporant, com també algun usuari es pot veure amb el fet que hi hagi un o més enllaços trencats. Per norma, les entitats ja siguin oficials o particulars, no informen dels canvis de url, per tant, només quan es fa una revisió de la página, es verifica que tots els enllaços estigui disponibles, i en cas de trobar algun trencat, es busca el nou url de la web i es modifica; en cas que la web ja no existeixi, s'esborra.

La riquesa i varietat cultural de les nostres comarques, fa que sigui pràcticament impossible la seva finalització i la inclusió de tota la informació possible. Molts municipis no hi figuren, on l'afegidura no respon a cap criteri establert ni ordre de progressiva incorporació, sinó que respon més segons les necessitats o requeriments que es puguin rebre per part d'entitats interessades en donar a conèixer el seu municipi, o de qualsevol altre questió no partidista.

 

PATROCINI DEL TRIANGLE GIRONÍ

Bemer - NarasalusEl Triangle Gironí està patrocinat pel Centre de Salut NARASALUS, on un dels seus puntals de treball terapèutic es l'equip mèdic de l'empresa alemanya d'alta tecnologia mèdica BEMER.Aquest patrocini és simplement simbolic i ni l'empresa NARASALUS ni BEMER, fan cap aportació econòmica.

BEMER és un equip d'una gran eficàcia i eficiència estimula la microcirculació i està basat en la dita, Teràpia Físic Vascular, sempre en pro del benestar i la salut, científicament demostrat en la recuperació i millora de vida en gran quantitat de malalties.Bemer

BEMER, és un equip mèdic alemany amb una experiència de mésde 25 anys, investigat mèdica i fisiològicament perl'Institut de Microcirculacióde Berlin i emprat actualment per metges, dentistes, terapeutes, farmacèutics i altres col·lectius sanitaris, ja que és efectiu tant en persones amb alguna malaltia, compersones sanes i esportives, ja siguin amateurs o professionals.

BEMER, tot i ésser un equip mèdic per a la consulta professional, també es por adquirir per tenir-lo a la llar, amb la gran avantatge que degut als seus innumerables programes, pot ésser emprat per tots el membres de la família, sense límit d'edat, però sempre dins un paràmetres propis de cadascuna de les persones que el facin servir.

Des de fa pocs anys, BEMER ha posat en marxa la línia veterinària, principalmente dedicada al cavall, donat que altres animals domèstics com gossos o gats, poden fer servir el mateix BEMER que les persones poden utilizar en el seu domicili per a la familia.

 ACDG - Associació Cultural i Divulgativa Gironina - 2010©
Última actualització: abril 2022 
 Inici - Agenda - Contactar - Salutació - Actes i Esdeveniments - Esport i Natura - Alt Empordà - Baix Empordà - Cerdanya - Garrotxa - Gironès - Pla de l'Estany - Ripollès - Selva - Enllaços - Webmap - Avís legal