contactar  -  mapa web
 
Inici Agenda Contactar Fires Esport i Natura Alt Empordà Baix Empordà Cerdanya Garrotxa Gironès Pla de l'Estany Ripollès Selva
 

A l'agenda només hi figuren les activitats que es porten a terme en els municipis on els ajuntaments tenen la deferència i consideració en posar en la seva web oficial, un enllaç vers el nostre portal-web, dedicat a les comarques gironines.


 
INFO COMARCAL
El Punt Avui
Diari de Girona
L'Empordà Info
Alt Empordà
The ultimate swim

Data:
23 de juliol 2016

Lloc:
Llançà a Portbou

+Informació:
web swimnolimits

Fira de l'Artesania

Data:
6 i 7 d'agost 2016

Lloc:
Portbou

+Informació:
web Ajuntament

 

Casal d'Estiu 2016

Data:
Del 4 de Juliol al 2 de Setembre 2016

Lloc:
Sant Llorenç de la Muga

+Informació:
web Ajuntament

Schubertíada

Data:
Agost - Setembre 2016

Lloc:
Vilabertran

+Informació:
web Ajuntament

Baix Empordà
 
Cerdanya
Garrotxa
Gironès
 
Pla de l'Estany
Ripollès
Selva

Encara no disposa de pàgina web? .. Actualment disposar d'una pàgina web a Internet, no tan sols es fa del tot necessari, sinó que s’ha convertit en una eina imprescindible per a donar a conèixer qualsevol tipus d'organització, entitat o activitat.

Per entitats privades i associacions no lucratives i en pocs recursos, l'Associació Cultural i Divulgativa Gironina subvenciona la seva pàgina web, podent sortir la confecció de la pàgina web totalment gratuïta.

En aquest apartat us oferim tot un seguit d'entitats, ordenades per comarques i poblacions que fan activitats relacionades amb l'esport i la natura.

Una manera de conèixer i estimar les nostres comarques d'una manera tan simple com visitar, caminar o pedalar, entre d'altres múltiples i variades activitats pel territori, ja sigui interior o costaner.

Giromus
Entra a GIROMUS i esbrina la millor web dedicada als quasi 200 museus i col.leccions visitables de les comarques gironines.
 ACDG - Associació Cultural i Divulgativa Gironina - 2010©
Última actualització: juny 2016 
 Inici - Agenda - Contactar - Salutació - Actes i Esdeveniments - Esport i Natura - Alt Empordà - Baix Empordà - Cerdanya - Garrotxa - Gironès - Pla de l'Estany - Ripollès - Selva - Enllaços - Webmap - Webs ACDG - Avís legal
Bemer