contactar  -  mapa web
 
Triangle Gironí Narasalus
Inici Agenda Contactar Fires Esport i Natura Alt Empordà Baix Empordà Cerdanya Garrotxa Gironès Pla de l'Estany Ripollès Selva

L'Agenda de Triangle Gironí es troba desactivada. Tanmateix, hi podeu trobar en aquest apartat els enllaços cap a diferents espais d'aquest mateix portal, per a veure-hi altres informacions i activitats.


 
INFO COMARCAL
El Punt Avui
Diari de Girona
L'Empordà Info
Consorci del Ter
Fem Turisme
Alt Empordà Turisme
Cerdanya Pirineus
Turisme Garrotxa
Pla de l'Estany Esport
Nació Digital
Vies verdes
 
ALTRES APARTATS DEL TRIANGLE GIRONÍ AMB INFORMACIÓ
Esports i Natura - Triangle Gironí

Apartat amb enllaços d'entitats, ordenades per comarques i poblacions que fan activitats relacionades amb l'esport i la natura, i per tant, una manera de conèixer i estimar les nostres comarques ja sigui caminant, pedalant, qualsevol altra modalitat o simplement fer-hi visites culturals.

Actes - Triangle Gironí

Les comarques gironines són extraordinàriament riques en bellesa, però també en activitats de tot tipus, cada contrada del territori s'hi poden trobar fires, festivals, concerts, mercats, jornades gastronòmiques, actes culturals, festes populars o carnavals i gresca, i cadascun d'aquests actes al llarg de l'any.

     
Enllaços - Triangle Gironí

En l'apartat d'enllaços trobareu un ampli desplegament de diferents organismes, entitats de tot tipus i diferents portals web, que ofereixen àmplia informació ja sigui de tipus cultural, esportiu i de tots tipus.

 
Inici - Triangle Gironí

En el apartat "INICI" on de fet és el començament dels continguts del Triangle Gironí, hi ha informació rellevant, i normalment amb continguts d'activitats anuals i que solen anar acompanyades les informacions de document PDF per a poder descarregar; doncs allí hi trobareu més informació.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

PROTEGIR LA SALUT
RECOLZAR LA CURACIÓ

Bemer - Narasalus

Bemer - Narasalus

Un excel·lent equip mèdic per a mantenir la salut, per ajudar al cos a recuperar-la si s'ha perdut o si més no, fer més suportable qualsevol patiment.

Els sorprenents beneficis de Bemer només els coneix per a qui la salut és imperativament el primer, ja sigui la pròpia o la dels éssers propers.

El Bemer està dissenyat per a tenir-lo en el propi domicili, d'aquesta manera, és tota la família que en pot gaudir i beneficiar, fins i tot si es tenen animals domèstics.

 

+ INFORMACIÓ:

Tel. 617.053.648
 ACDG - Associació Cultural i Divulgativa Gironina - 2010©
Última actualització: novembre 2020 
 Inici - Agenda - Contactar - Salutació - Actes i Esdeveniments - Esport i Natura - Alt Empordà - Baix Empordà - Cerdanya - Garrotxa - Gironès - Pla de l'Estany - Ripollès - Selva - Enllaços - Webmap - Avís legal