contactar  -  mapa web
 
Triangle Gironí Narasalus
Inici Agenda Contactar Fires Esport i Natura Alt Empordà Baix Empordà Cerdanya Garrotxa Gironès Pla de l'Estany Ripollès Selva
 
 


ACTES I ESDEVENIMENTS EN LES COMARQUES GIRONINES

En aquest espai us oferim sis apartats on us hi podreu endinsar; són sis apartats que engloben un gran nombre d'activitats i esdeveniments que es porten a terme al llarg de l'any per diferents indrets i poblacions de les comarques gironines.

Estan classificats en sis blocs, classificats també per mesos i poblacions: El primer mostra les manifestacions culturals, concursos, poesia o literatura. El segon dedicat a carnavals, carnestoltes i gresca o festes en general, on el divertiment n'és el protagonista. El tercer dedicat a concerts musicals de tots els estils i festivals de tota mena, com circ, dansa, pirotècnics, cinema o màgia, entre d'altres. El quart, dedicat a les festes tradicionals i populars de les nostres comarques. El cinquè, ofereix un ampli ventall pel que fa a fires i mercats de tot tipus i, el sisè i últim, mostra la rica, extensa cuina i variada gastronomia de les terres gironines, tant les interiors, les d'alta muntanya, com les marítimes.

 

Actes Culturals Carnavals i Festes Concerts i Festivals

Festes Populars i Tradicionals Fires i Mercats Jornades Gastronòmiques
 
Bemer

PROTEGIR LA SALUT
RECOLZAR LA CURACIÓ

+ INFORMACIÓ:

Tel. 617.053.648

En aquest apartat us oferim tot un seguit d'entitats, ordenades per comarques i poblacions que fan activitats relacionades amb l'esport i la natura.

 ACDG - Associació Cultural i Divulgativa Gironina - 2010©
Última actualització: novembre 2020 
 Inici - Agenda - Contactar - Actes - Esport i Natura - Alt Empordà - Baix Empordà - Cerdanya - Garrotxa - Gironès - Pla de l'Estany - Ripollès - Selva - Presentació - Webmap - Avís legal
Narasalus